Мениджърът на Бърнли Венсан Компани е бил определен от Тотнъм

...
Мениджърът на Бърнли Венсан Компани е бил определен от Тотнъм
Коментари Харесай

Тотнъм взима Компани за мениджър?

Мениджърът на Бърнли Венсан Компани е бил избран от Тотнъм като първи избор за заместител на Антонио Конте, който напусна предишния месец, оповестяват медиите на Острова.

Бившият капитан на Манчестър Сити управлява удивително втородивизионния Бърнли през този сезон, като изведе отбора до промоция шест кръга преди края на Чемпиъншип, а доста наблюдаващи дефинираха тима на белгиеца като най-хубавия, който в миналото е играл във второто равнище на Англия.

Според “Сън “ Тотнъм са станали едни от многото фенове на Компани и виждат в него идеалния претендент да го поемат това лято. Твърди се, че президентът на " шпорите " Даниел Леви персонално е бил очарован от метода, по който Компани е извел Бърнли назад в Премиър лийг, играейки в динамичен и атрактивен жанр.

След като предишния месец бе обявено, че Компани е листата с евентуални нови мениджъри на Тотнъм, дружно с някогашния ментор на Байерн Юлиан Нагелсман и Рубен Аморим от Спортинг, в този момент се твърди, че той към този момент е любимец за поста.Според информацията Тотнъм са получили блестящи мнения за неговото държание и темперамент и в този смисъл го считат за индивида, който може да преобрази клуба. В отчета за представянето ня Компани се прави директна отпратка към метода, по който Микел Артета е управлявал нещо сходно на гражданска война в Арсенал, откогато дойде през декември 2019 година

Компани беше капитан на Манчестър Сити, като завоюва с отбора два пъти Висшата лига, ФА Къп и две Купи на лигата.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР