Мениджърът на Астън Вила Стивън Джерард очаква да види по-добро

...
Мениджърът на Астън Вила Стивън Джерард очаква да види по-добро
Коментари Харесай

Джерард: Трябва да подобрим представянето си

Мениджърът на Астън Вила Стивън Джерард чака да види по-добро показване против на следващия ден спрямо мача с преди седмица. Бирмингамци изгубиха с 0:1 и легендата на загатна, че някои футболисти са го разочаровали и може да има промени в състава.

" Трябва да забележим смяна във връзка с равнището на представянето ни. Когато си към средата на класирането, би трябвало да осъзнаеш, че тимовете над теб са там с съображение, а тези зад теб се борят със съби и нокти за всяка точка. Не би трябвало да се отпускаме, а тъкмо това направихме против ", съобщи Джерард.

Steven Gerrard wants improvement from Aston Villa against Watford
— SPORTS CIRCUS INT. (@SPORTSCIRCUSINT)
Стивън записа с похвали мениджъра на Уотфорд Рой Ходжсън, с който работи за малко на " Анфийлд ": " Познавам Рой добре и е приятност да работиш с него. Той е почтен и прям, доста явен в концепциите си по какъв начин желае тимовете му да играят. Наслаждавах се на времето, прекарано с него в Ливърпул, макар че беше малко, както и това с националния тим на Англия. Ако направя и дребен % от това, което той е постигнал, ще бъда удовлетворен ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР