Мениджърът на Астън Вила - Стивън Джерард, има два мача,

...
Мениджърът на Астън Вила - Стивън Джерард, има два мача,
Коментари Харесай

Стивън Джерард скоро ще бъде уволнен от Вила

Мениджърът на Астън Вила - Стивън Джерард, има два мача, с цел да се избави от уволняване и да остане отпред на клуба. Тимът му е 16-и в класирането, като за последно загуби от Челси, въпреки че играта бе избрана като оптимистична.

Вила е единствено на точка над зоната на изпадащите с 9 пункта в актива си и съгласно локалното издание „ Бирмингам Мейл “ мачовете през тази седмица ще бъдат основни за бъдещето на някогашния капитан на Ливърпул.

Изглежда, че срещите има късмет да бъдат извоювани, защото първо Вила гостува на Фулъм в четвъртък, а в в неделя ще одобри Брентфорд, като минимумът от двете срещи се пресмята на 4 точки.

Миналата година преди идването на Джерард, тимът отново бе 16-и в таблицата, на 2 точки от рисковата зона, което докара и до раздялата с Дийн Смит. Сега тимът прави втория най-лош старт в историята си във Висшата лига, като само през 2015/16 бе по-зле - единствено 4 точки и изпадане в края на оня сезон.

До този миг шефовете поддържат Джерард, само че при неналичието на усъвършенстване на резултатите е ясно, че могат да смъкват поддръжката си доста бързо. Под негово управление бирмингамци изгубиха 8 мача вкъщи, а от началото на сезона са вкарали едвам 7 гола.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР