Мениджърът на Астън Вила Стивън Джерард е убеден, че воденият

...
Мениджърът на Астън Вила Стивън Джерард е убеден, че воденият
Коментари Харесай

Джерард: Ливърпул е може би най-добрият отбор в света, но всеки тим можем да бъде наранен

Мениджърът на Астън Вила Стивън Джерард е уверен, че воденият от него тим може да вземе нещо от утрешното си домакинство против. Легендата на мърсисайдци счита отбора на Юрген Клоп за най-хубавия в света сега, само че има вяра, че всеки състав има едва място.

" Те са тим от международна класа. Може би най-хубавият тим в света сега. Ние сме напълно наясно пред какво предизвикателство се изправяме. Говорил съм към този момент доста пъти за това какъв брой почитам треньора и щаба в Ливърпул. Има две благоприятни условия против подобен противник – или да се страхуваш, или да се стегнеш, да поемеш ударите и да намериш обстановки, в които да имаш своите моменти. Всеки тим на планетата има области или обстановки в даден мач, в които може да бъде засегнат. Това са огромните футболни мачове.

Да приключим в топ 10 би било удовлетворяващо, в случай че имаме поради обстоятелството, че когато пристигнах тук, тимът заемаше 16-о място и беше единствено на две точки от зоната на изпадащите.

Имаме потребност от помощта на публиката. Ще има интервали от мача, в които ще страдаме и би трябвало да бъдем задружни. Искам играчите да бъдат смели и дадат най-хубавото от себе си. Моята работа е да спечелвам мачове за Астън Вила и по този начин е ще постоянно, до момента в който съставлявам клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР