Мениджърът на Астън Вила – Унай Емери, даде специално интервю

...
Мениджърът на Астън Вила – Унай Емери, даде специално интервю
Коментари Харесай

Премиър Лийг токшоу: Унай Емери говори в специално интервю за амбициите си с Астън Вила

Мениджърът на Астън Вила – Унай Емери, даде особено изявление за „ Премиър лийг токшоу “ по DIEMA SPORT 2. Специалистът приказва за престоя си в Бирмингам и задачите, които има с отбора за близкото бъдеще.

„ Здравейте на всички! Доволен съм от това, което вършим, тъй като първата цел беше да осигурим оставане, след това челната десетка. Сега имаме още и още упоритости. Свързани са с това да си осигурим европейски футбол. Няма по какъв начин да не съм горделив с това, което вършим. Ще продължим по този начин до последната минута на последния мач “.

„ В началото се пробвах само да имам вяра в моите футболисти. Вярвах в това, което клубът съставлява. Вярвахме, че можем да реализираме желаното. Да играем един за различен, за почитателите...Тогава започнах да въвеждам логиката на психиката на победител на футболистите. Може би тимът стартира да реализира нещата по-бързо от нашия проект. Това, което имахме като концепция, се получи. Играчите започнаха да идват щастливи на подготовка. Идеята е да не стопираме ден след ден. Да вършим това, което обичаме “.

„ Ние в действителност се защитавахме доста добре. Не допуснахме доста обстановки пред вратата си. Идеята беше да вършим това, което упражняваме. Структурата да бъде такава, каквато сме я задали “.

Вижте цялото изявление на Унай Емери в прикаченото видео!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР