Мениджърът на Арсенал Унай Емери увери феновете на клуба, че

...
Мениджърът на Арсенал Унай Емери увери феновете на клуба, че
Коментари Харесай

Емери не крие: Ще работим до последно за нов защитник

Мениджърът на Арсенал Унай Емери увери почитателите на клуба, че до последния вероятен миг от приключващия на следващия ден трансферен прозорец за Висшата лига на Англия „ топчиите” ще опитат да привлекат централен бранител.

Думите на испанеца идват на фона на информациите за интереса към 32-годишния Давид Луис от Челси . Според британски и френски медии бразилецът е изразил предпочитание да премине при „ топчиите”, без значение, че преподписа със „ сините” за 2 години по-рано през 2019-а.

„ Ако можем в последния ден, ще опитаме да притегли още един централен бранител, само че подобен, който би бил в положение да ни помогне”, разяснява Емери пред „ Скай Спортс”.

Враждата няма значение, Луис тренира самичък с мисъл за Арсенал

„ Разполагаме с доста отбранителни футболисти. Може би нещата станаха по-различни, когато Лоран Кошчелни ни уведоми, че желае да си тръгне. Проучваме опциите да вземем още един централен бранител, само че единствено с концепцията да ни помогне в нашето представяме. Работим по въпроса.”

„ Доволен съм от отбранителните си варианти. Ще работим до последните минути. Също по този начин ще следим за опция да притеглим още други футболисти, които биха вдигнали нашето равнище.”

„ Опитахме да подпишем с някои значими, скъпи играчи за нашата отбрана. Ако не сме в положение да го сторим, вторият ред вероятни попълнения никак не ни убеждават, че си заслужават”, съобщи Емери.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР