Мениджърът на Арсенал Унай Емери ще си даде още време,

...
Мениджърът на Арсенал Унай Емери ще си даде още време,
Коментари Харесай

Емери иска още време, за да избистри новия капитан на Арсенал

Мениджърът на Арсенал Унай Емери ще си даде още време, с цел да дефинира титулярния капитан на отбора и неговите заместници.

Испанецът държи да разполага с 5-има футболисти, които са подготвени да поемат отговорността след раздялата с Лоран Кошчелни и Аарън Рамзи, които имаха много сериозен стаж при „ топчиите”. До момента наставникът твърди, че е сигурен за трима от евентуалните капитани, като решението му се усложнява от метода, по който е контролиран летния трансферен прозорец в Европа.

„ Както можете да разберете, ние променихме много състава си в последния миг, а в това време Лоран Кошчелни, който беше наш първи капитан, ни напусна преди 5 дни”, сподели Емери.

„ Освен това пристигнаха и нови футболисти. Сега имаме нужния състав и приключихме на трансферния пазар, само че той към момента е отворен в други страни. За страдание, въпреки че можехме да подпишем с някои футболисти, в идващите 25 дни бихме могли да загубим свои играчи. Това е повода – желая да съм наясно с окончателния състав, с цел да избера своите капитани.”

„ Към момента имаме трима: Гранит Джака, Месут Йозил и Начо Монреал. Искам да прибавя още двама към тях, с цел да бъдат нещата същите, както и в предсезонната подготовка, когато имахме петима”, добави Емери.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР