Мениджърът на Арсенал Унай Емери е настоял пред клуба да

...
Мениджърът на Арсенал Унай Емери е настоял пред клуба да
Коментари Харесай

Арсенал и Емери с интерес към един от нарочените в ПСЖ

Мениджърът на Арсенал Унай Емери е настоял пред клуба да се подхващат дейности по привличането на десния бек на Пари Сен Жермен Тома Мюние, твърди вестник „ Франс Футбол”.

27-годишният белгийски национал към края на сезона тотално загуби доверието на наставника Томас Тухел, който избира Тило Керер и даже Колин Дагба в ролята на десен краен бранител. Трябва да се означи, че Мюние интересува живо и различен водещ отбор от Острова – Манчестър Юнайтед.

Заплатата, която белгиецът получава в ПСЖ, се пресмята на към 3 милиона евро годишно. ПСЖ ще търси най-малко 30 милиона евро за футболиста, за който заплати към 7 милиона през 2016-а.

Емери е добре осведомен с качествата на бранителя, тъй като двамата работиха дружно във френската столица. Испанецът е декларирал, пред шефовете в Арсенал, че е уверен в способността на Мюние да бъде титулярния избор за десен краен бранител.

Със сигурност „ топчиите” се нуждаят от повече широчина в състава си, както пролича от травмата на Ектор Бейерин. Дългото неявяване на испанеца остави Емери с стеснен избор по повод точно на позицията десен бек.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР