Мениджърът на Арсенал описа неделното дерби на Северен Лондон срещу

...
Мениджърът на Арсенал описа неделното дерби на Северен Лондон срещу
Коментари Харесай

Емери: Дербито с Тотнъм е най-якият мач през уикенда в Европа

Мениджърът на Арсенал разказа неделното дерби на Северен Лондон против Тотнъм Хотспър като „ най-хубавият мач” за всички почитатели по света през уикенда. И двата тима записаха загуби през последния кръг във Висшата лига на Англия. Арсенал преклони глава при визитата си на Ливърпул с 1:3, а Тотнъм изненадващо бе изумен от Нюкасъл Юнайтед при семейството си с 0:1 в Лондон.

Мачът ще се играе на „ Емирейтс” и ще може да гледате онлайн по DIEMA SPORT 2, а също по този начин може да следите и онлайн на PLAY DIEMA XTRA от 18,00 часа. Сайтът GONG.BG също ще бъде с вас по време на лондонския двубой в последния ден от седмицата.

През предходната година Арсенал тръшна вкъщи с 4:2 безконечния противник, а Емери чака също огромен двубой през този уикенд. „ Ще изиграем мачове против Ливърпул и Тотнъм в границите на една седмица. Това са двата тима, които играха край в Шампионската лига и това е огромен тест за нас. Всеки пъти за мен е добре, когато играем против Тотнъм. Така е и за последователите ни, а мачът е може би най-хубавият мач в света за всички футболни фенове”, стартира Емери.

„ Винаги можем да извлечем някои позитиви от всяко едно дерби. Като цяло, желаеме да сътворяваме нови истории в мачовете и нови моменти за нас. Искаме да създадем специфичен ден в неделя за всички, които са свързани с Арсенал”, продължи испанският управител.

 Месут Йозил
източник: БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР