Мениджърът на Арсенал Микел Артета заяви на пресконференцията преди двубоя

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета заяви на пресконференцията преди двубоя
Коментари Харесай

Микел Артета доволен от трансферната политика на Арсенал

Мениджърът на Арсенал Микел Артета съобщи на конференцията преди дуела с Манчестър Юнайтед, че клубът е направил всичко по силите си, за да привлече пореден състезател в последния ден на трансферния прозорец, само че е решил да избегне скъпоструващи под паника покупки.

От отбора изпратиха публична оферта на стойност 25 млн.паунда за халфа на Астън Вила Дъглас Луиз, само че тимът от Бирмингам отхвърли да я одобри.

През летния трансферен прозорец " артилеристите "  се укрепиха с Габриел Жезус, Александър Зинченко, Фабио Виейра, Маркиньос и Мат Търнър на " Емирейтс " преди началото на сезона във Висшата лига през 2022/23 година,но травмите принудиха управителните фактори да продължат с прехвърлянията.

" Понякога би трябвало да реагирате бързо, когато времето е малко. Това беше действителна опция през вчерашния ден. Опитахме се, само че по-късно се обединихме към мнението, че ще притеглим състезател, в случай че е подходящ за състава. 

" Направихме доста неща и към момента имаме доста да надграждаме, виждате броя на напускащите спрямо играчите, които сме наели. Клубът свърши феноменална работа и даде всичко от себе си, с цел да притегли футболистите, които желаеме ", показа испанецът.
 Букайо Сака все по-близо до нов контракт с Арсенал
Букайо Сака все по-близо до нов контракт с Арсенал

Очаква се съглашението да бъде до лятото на 2027-а година
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР