Мениджърът на Арсенал Микел Артета заяви, че отборът му сам

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета заяви, че отборът му сам
Коментари Харесай

Артета: Подарихме им 3 гола

Мениджърът на Арсенал Микел Артета съобщи, че тимът му самичък си е отговорен за загубата от Манчестър Сити, защото е позволил прекалено много необикновени неточности.

Испанецът изрази страдание за провалянето с 1:3, което смъкна " артилеристите " от върха в класирането. До почивката резултатът бе 1:1, Арсенал имаше игровото преимущество, само че след паузата Манчестър Сити бе цялостен стопанин на терена.

" Разочаровани сме. Много е мъчно да се играе на тяхното равнище, само че това е единственият късмет да ги победиш. Мисля, че в доста моменти ние бяхме по-добрият тим, само че просто им подарихме три гола. В мачове като този нямаш право на неточност. Трябва да осъзнаем, че загубихме мача и това е. Трябва да продължим напред, тъй като показахме игра на положително равнище. Атмосфера на стадиона беше невероятна и в действителност е тъпо, че не успяхме да вземем три точки ", сподели Артета.

Той отдаде спада в играта през второто полувреме на композиция от грешки.

" Допуснахме обикновени неточности. Габриел беше отвън терена, когато вкарахме топката в игра и я загубихме в личната си половина. Не знам дали ни липсваше опит, или просто имахме неприятен шанс. Не съм виждал Томиясу да прави сходен пас обратно за седем години. Но през днешния ден го направи и го сбърка. Това е част от играта, а Манчестър Сили има качествата, с цел да санкционира такива грешки. Всички момчета бяха в неприятно въодушевление в съблекалнята, защото знаят, че можехме да вземем освен това от този мач. Все още ни предстоят три месеца от сезона и можем да мислим единствено за на следващия ден. Това е най-важното ", добави Артета.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР