Мениджърът на Арсенал Микел Артета заяви, че не е доволен

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета заяви, че не е доволен
Коментари Харесай

Артета разкритикува играта на Арсенал

Мениджърът на Арсенал Микел Артета съобщи, че не е удовлетворен от представянето на тима си през второто полувреме при триумфа с 2:1 над Нотингам Форест на старта във Висшата лига.

Голове на Еди Нкетия и Букайо Сака единствено в границите на 6 минути дадоха преднина на Артилеристите от 2:0, само че през второто полувреме те смъкнаха темпото и бяха сложени напрегнат с гола на Тайво Авонии 10 минути преди края.
 Арсенал - Нотингам 2:1 в мач от Висшата лига
Нотингам изтеза Арсенал на старта на Висшата лига

Вижте детайлности

Винаги е мъчно да спечелиш първия мач на старта на сезона в Премиършип. Мисля, че заслужихме успеха. Но ние трябваше да затворим мача с трети гол при 2:0. Не го направихме и се потвърди, че това е един доста рисков резултат, съобщи Артета пред телевизия TNT Sports.

" Липсата на централизация при контраофанзива, която стана от наш ъглов удар, им разреши на върнат един гол. И това им даде очаквания с хвърлянето на доста хора в офанзива, че може и да изравнят. Не допуснахме нищо такова, само че чувството беше като `Oкей, чакаме си края на мача, с цел да си вземем трите точки ".

След като мениджърът на гостите от Нотингам Стив Купър пусна на терена шведът Антъни Еланга и Авонии, обстановката на терена съществено се промени. Двамата комбинираха и за гола.
 Треньорът на Брентфорд чака Рая да се причисли към Арсенал в идващите дни
Треньорът на Брентфорд чака Рая да се причисли към Арсенал в идващите дни

" Нотингам е физически чудесно квалифициран състав. Това ги прави конкурентни. Не им би трябвало доста, с цел да вкарат гол. Ние действително им дадохме късмет за попадение от нищото ", добави Артета.

Испанският управител обаче похвали Нкетия и изясни, че той си е спечелил титулярното място с разпределяне на тренировките, откакто не се появи против Манчестър Сити за купата " Камюнити Шийлд ".

Той е явен образец за това от какво ще имаме потребност този сезон. Играч, който беше доста отчаян, тъй като не стартира против Манчестър Сити. Но тренира като звяр през седмицата, като че ли ми споделяше всеки ден: " Заслужавам да играя като титуляр.

И това желая - идваш на терена, излизаш и показваш. Реакцията му би трябвало да бъде заразителна. Но ще бъде пределно явен - той би трябвало да си завоюва мястото и против Кристъл Палас за идната седмица ", приключи треньорът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР