Мениджърът на Арсенал Микел Артета призна, че е останал изненадан

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета призна, че е останал изненадан
Коментари Харесай

Артета: Изненадах се, че не отмениха мача с Брентфорд

Мениджърът на Арсенал Микел Артета призна, че е останал сюрпризиран от това, че управлението на Висшата лига не е взело решение да отсрочи дуела от първия кръг сред неговия тим и Брентфорд, който "топчиите " изгубиха с 0:2.

Причината е, че четирима играчи на Арсенал са дали позитивни проби за ковид – нещо, което клубът разкри едвам през вчерашния ден. Това са Пиер-Емерик Обамеянг, Александре Лаказет, Вилиан и Алекс Рунарсон. Артета към момента не знае дали някой от тях ще може да играе в дербито с Челси в неделя.

Според разпоредбите на Висшата лига един дуел не може да бъде отсрочен, в случай че съответният клуб разполага с 14 или повече играчи, картотекирани в първия тим.

„ Бях сюрпризиран, че този мач не беше отсрочен, само че бе решено, че най-хубавото нещо е да играем. Все още не знам дали някой всред Обамеянг и Лаказет ще може да взе участие в дербито с Челси. Не мога да дам отговор през днешния ден. Не знам и дали ще могат да упражняват след няколко часа.

"Лаказет към момента не е упражнявал. Обамеянг взе участие през вчерашния ден само че те бяха заболели, бяха наранени от вируса “, съобщи Артета на днешната си конференция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР