Мениджърът на Арсенал Микел Артета призна, че е много разочарован

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета призна, че е много разочарован
Коментари Харесай

Артета: Габриел Жезус ще ни липсва много

Мениджърът на Арсенал Микел Артета призна, че е доста отчаян от травмата на Габриел Жезус. Бразилският национал се контузи в мача против Камерун на Световното състезание и му следва интервенция, което значи, че няма да играе няколко месеца. 

“Няма съответна дата, когато можем да чакаме Габриел да е на линия. Очевидно е, че той има потребност от интервенция и ще би трябвало ден след ден и седмица след седмица да следим възобновяване му ”, разяснява Артета. 
 Лоши вести за Артета: Жезус се нуждае от интервенция и ще е навън за няколко месеца Лоши вести за Артета: Жезус се нуждае от интервенция и ще е навън за няколко месеца
“Със сигурност отсъствието не Жезус ще ни се отрази. Когато имаме повече изясненост за това какъв брой време ще бъдем без него, ще преценим дали да потърсим нов нападател през януари. Ще обмислим всички разновидности ”, продължи испанският експерт. 
 Габриел Жезус може да отсъства до март Габриел Жезус може да отсъства до март
“Въпросът е разполагаме ли с футболисти, които да са задоволително непрекъснати, с цел да се подобряваме като тим и да се задържим на мястото, на което сме сега ”, добави Артета.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР