Мениджърът на Арсенал Микел Артета призна, че е го е

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета призна, че е го е
Коментари Харесай

Артета: Още ме боли, че не станахме шампиони

Мениджърът на Арсенал Микел Артета призна, че е го е заболяло " надълбоко " за изпусната купа във Висшата лига на Англия, само че той е благополучен с напредъка на отбора, който преди този момент беше изгубил " душата си ", съобщи ДПА.

" Артилеристите " водеха в класирането на Висшата лига цели 248 дни през сезона, преди да бъдат изпреварени на финалната права от първенеца Манчестър Юнайтед, който завоюва требъл.

" Дори и в този момент ме боли доста, че не спечелихме шампионата, макар че 10 месеца се борихме с Манчестър Сити ", сподели Артета в изявление за испанския вестник " Марка ".

" Но това е спортът. Като споделям това, реализирано с толкоз млад тим е ужасно. Това е ясно ", добави испанецът.
 Артета: Привличаме играчи на Сити, тъй като са доста положителни
Артета: Привличаме играчи на Сити, тъй като са доста положителни

" Талантът има своя цена "

" Започнах преди три години. Бях помощник на Пеп в Сити, играхме с Арсенал и видях, че този тим е изгубил душата си. Знаех, че има опция да бъда на другата скамейка. Този клуб е толкоз огромен, че би трябвало да осъществиш връзка сред отбора и почитателите. Беше мъчно да се направи, само че в този момент съм благополучен ", счита той.

" Ние имаме ясна еднаквост, обединяване и сме цялостни с сила. Това е най-важното. От първия до последния всички гледаме в една посока ", добави Артета.

Той отговори и на въпрос дали би поел Пари Сен Жермен, където изкара 18 месеца чартърен като футболист. " Единственото, което мога да кажа, е, че съм благополучен в Арсенал. Чувствам се обичан, оценен от притежателите Стан и Джош (бел. ред - Кронке) и имам още доста работа в този клуб. Благодарен съм, че съм в Арсенал ", приключи той.

Арсенал стартира новия сезон във Висшата лига против Нотингам Форест на 12 август.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР