Мениджърът на Арсенал Микел Артета определи двубоя срещу Бенфика от

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета определи двубоя срещу Бенфика от
Коментари Харесай

Артета определи двубоя срещу Бенфика като финал

Мениджърът на Арсенал Микел Артета дефинира дуела против Бенфика от елиминациите в Лига Европа като "финал ". Късно нощес и възможностите им за класиране в топ четири остават минимални. "Артилеристите " могат да се класират в Шампионската лига след вероятно продобиване на Лига Европа.

"Лига Европа постоянно е бил в действителност значим шампионат, само че всяко проваляне в шампионата ще ни сложи в сложна позиция. Трябва да играем мач за мач, имаме потребност от поредност от победи. Допуснахме някои провали и не желаеме това да се случва повече. Имаме край в четвъртък, тъй като желаеме да продължим в шампионата. Трябва да спим, да се храним и няма да имаме задоволително време да упражняваме. Веднага по-късно пътуваме ", разяснява Артета.

Бенфика и Арсенал приключиха наедно 1:1 в първата среща сред двата тима.

Очаква се испанският експерт да направи промени в състава на лондончани за дуела двубоя с "орлите " от Лисабон.

Арсенал ще одобри Бенфика в Гърция поради рестриктивните мерки по време на пандемията от ковид. Миналата седмица противниците играха един против различен в Рим.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР