Мениджърът на Арсенал - Микел Артета, обмисля да привлече полузащитника

...
Мениджърът на Арсенал - Микел Артета, обмисля да привлече полузащитника
Коментари Харесай

Арсенал се включва в битката с Байерн за португалски халф на Фулъм

Мениджърът на Арсенал - Микел Артета, обмисля да притегли полузащитника на Фулъм Жоао Палиня, което може да значи завършек на престоя на Томас Партей на „ Емиратс “. Испанският експерт е определил закупуването на нов централен халф като един от цели през януари.

Сред спряганите имена за това на Дъглас Луис от Астън Вила, само че, откакто отборът на Унай Емери му сложи цена от 130 милиона евро, то „ артилеристите “ обърнаха вниманието си към Палиня след впечатляващия му старт на сезона с „ котиджърс “, твърди The Mirror.

Португалецът беше покрай напускането на Фулъм през лятото, когато немският гранд Байерн Мюнхен реализира съглашение с лондончани за трансфер на стойност от 55 милиона паунда, само че договорката се провали в последния миг, защото отборът на Марко Силва не можа да му откри заместител. Въпреки че Байерн към момента има предпочитание да се укрепи с него, то Арсенал е подготвен да им съперничи за  подписа на полузащитника.

Ако Палиня премине на „ Емиратс “, това ще значи завършек на кариерата на Томас Партей при „ артилеристите “. Смяташе се, че националът на Гана ще напусне „ топчиите “ предишното лято, а Ювентус има интерес към него. На фона на следващия дълъг престой отвън състава поради травма на Партей, нараства убеждението, че Артета ще пусне африканеца да си тръгне, в случай че успее да докара различен състезател в полузащитата.

✍️ Mikel Arteta is planning some big changes to Arsenal's midfield in January...
— Mirror Football (@MirrorFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР