Мениджърът на Арсенал Микел Артета назова причините, заради които е

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета назова причините, заради които е
Коментари Харесай

Артета: Винаги съм харесвал Жоржиньо, той разбира много добре начина ни на игра

Мениджърът на Арсенал Микел Артета назова аргументите, поради които е привлякъл Жоржиньо в последния ден на зимния трансферен прозорец. „ Топчиите “ насочиха няколко предложения за халфа на Брайтън Мойсес Кайседо, само че откакто тези оферти бяха отхвърлени, се насочиха към опитния полузащник на Челси, когато привлякоха против 12 милиона паунда. Очаква се италианският национал да дебютира още в утрешното посещение на Евертън.

" Заехме, че по време на този трансферен прозорец би трябвало да се адаптираш и да си еластичен. Всеки тим има потребност от характери и водачи на избрани позиции. Имахме огромен проблем с травмата на Мохамед Елнени и се нуждаехме от състезател на тази позиция. Жоржиньо е образован, има лидерски умения и е огромна персона. Винаги съм го харесвал. Той схваща метода ни на игра и се вписва доста добре в това, което желая да направя. Трансферният прозорец беше сложен, само че в последна сметка доста положителен за нас. Имаше три основни зони, в които искахме да се подсилим, и го направихме със страхотни играчи.

Томас Партей към момента е под въпрос. Да забележим дали през днешния ден ще може да тренира, или не. На базата на това ще вземем решение дали да го включим. Все още не е изнемощял. Не е нещо значимо, само че е задоволително, с цел да го сменяем в предходния мач ”, съобщи Артета по време на днешната си конференция.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР