Мениджърът на Арсенал - Микел Артета, коментира някои от трансферните

...
Мениджърът на Арсенал - Микел Артета, коментира някои от трансферните
Коментари Харесай

Артета: Привличаме играчи на Сити, защото са много добри

Мениджърът на Арсенал - Микел Артета, разяснява някои от трансферните си решения, в които направи тимът конкурентоспособен в Премиър лийг. 

На въпроса за какво притегля и се интересува от играчи на Манчестър Сити, Артета отговори: " Защото те са доста положителни. Познавам ги и съм ги упражнявал четири години. Жезус и Занченко ме завоюваха с човешките си качества, както и с манталитета и гения, които имат ".

" Талантът има своята цена. В Арсенал постоянно се интересуваме от млади играчи с опит. По принцип не приказвам за футболисти от други клубове, само че Кай към този момент сподели доста от качествата си, в това число и със спечелването на Шампионската лига. Той е надарен, поливалентен и е единствено на 24 години ", съобщи Артета във връзка с прехвърлянето на Кай Хавертц, който към този момент е контрактуван и до 48 часа публично ще стане футболист на Арсенал. Испанецът обаче отхвърли да разяснява огромната трансферна цел на клуба Деклан Райс, като съобщи: " Не мога да приказвам за футболисти, които не са в клуба. Предпочитам да не споделям нищо ".
 Дори Манчестър Сити не може да се бори с финансовата мощност на Ал Хилал
Дори Манчестър Сити не може да се бори с финансовата мощност на Ал Хилал

Бернардо Силва би трябвало да вземе значимо решение
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР