Мениджърът на Арсенал - Микел Артета, коментира гръмката победа с

...
Мениджърът на Арсенал - Микел Артета, коментира гръмката победа с
Коментари Харесай

Артета куфее: Чиста мрежа и пет гола - точно това ни трябваше

Мениджърът на Арсенал - Микел Артета, разяснява гръмката победа с 5:0 над Кристъл Палас в мач от Висшата лига. Той призна, че тимът му се е нуждаел от подобен мач, с цел да върне увереността си и бе безапелационен, че никой в клуба не е се е отказал от високите цели.

" През последните 10 дни имах положително чувство за работата на тима и реакцията му след загубите, които претърпяхме. Разполагам освен със страхотни играчи, само че и със страховит тим. Усещах какъв брой доста желаеха да завоюват през днешния ден и се веселя, че съумяха. Чиста мрежа и пет гола - тъкмо това ни трябваше.
 Арсенал - Кристъл Палас 5:0 в мач от Висшата лига
Арсенал подсети за упоритостите си с погром над Кристъл Палас

Селекцията на Артета си върна третото място

Начинът, по който започнахме, оказа помощ доста, тъй като след гол противниците са принудени да работят по-агресивно и да оставят повече свободни пространства. А ние се възползвахме доста добре от това.

Работим върху всеки съставен елемент и желаеме да преобладаваме във всяка фаза на играта. Искаме да бъдем най-хубавият тим в света, а за това би трябвало да сме най-хубавите във всичко. Все още можем да се подобряваме, тъй че ще продължим да работим върху всичко, което може да ни направи по-силни.

Вторият полусезон е пред нас и ще се борим за всичко. Ще дадем най-хубавото, на което сме способни. Трябва да сме сигурни, че нашите играчи имат религия и убеденост във опциите си. Ако имат подозрения, това няма да ни помогне ", съобщи Артета пред TNT Sports.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР