Мениджърът на Арсенал Микел Артета говори преди утрешното лондонско дерби

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета говори преди утрешното лондонско дерби
Коментари Харесай

Рамсдейл се завръща на вратата на Арсенал, потвърди Артета

Мениджърът на Арсенал Микел Артета приказва преди утрешното лондонско дерби с Брентфорд, като остана на мнение, че мачът ще бъде извънредно сложен.

„ Те са в действителност сложен противник и е мъчно гостуването там. Вижте всички клубове, които отиват да играят там, извънредно мъчно им е. Те са в действителност ефикасни и добре тренирани. Това ще бъде сложен мач “.

Мениджърът приказва и за развиването на вратаря Аарън Рамсдейл, който в последните мачове е запаса:

„ Моята работа е да се пробвам да оказвам помощ на хората по най-хубавия вероятен метод всеки ден, с цел да ги направя по-добри и да им дам най-хубавия вероятен късмет да разпрострат капацитета в кариерата си и да стигнат до най-високата допустима позиция “.

Артета удостовери също, че Рамсдейл ще стартира като титуляр против Брентфорд, а Давид Рая не е разполагаем заради това, че е чартърен от „ пчеличките “ и не може да играе против тях.

Mikel Arteta confirms that Aaron Ramsdale is starting tomorrow, with David Raya ineligible to face his parent club. []
— Gunners (@Gunnersc0m)
Mениджърът на Арсенал даде информация по отношение на положението на някои от футболистите на отбора:

„ Надявам се, че Йодегор ще е разполагаем на следващия ден. Днес имаме още една подготовка и ще решим. Габриел Жезус е разполагаем, той изигра 96 минути в един в действителност оспорван мач (с Аржентина) и имаше дълъг полет. Трябва да видя положението му. Надявам се, че в случай че Бен Уайт успее да тренира през днешния ден, също ще може да играе на следващия ден. Ще разберем това през идващите 24 часа ”.

Mikel Arteta with fitness updates on Martin Odegaard, Gabriel Jesus and Ben White.
— Gunners (@Gunnersc0m)
Артета приказва и за вероятното наказване от ФА, което може да получи поради мненията си към съдиите след загубата от Нюкасъл:

„ Опитахме се да дадем нашата гледна точки и аргументите за това. Има си развой и когато те помолят да дадеш наблюденията си, би трябвало да го направиш по верния метод. Мисля, че е добре, че поддържаме връзка. Всички желаеме да подобрим играта. За да се случи това, би трябвало да имаме независимост на словото с почитание и по градивен метод. Хубаво е, че те приказват “.

Mikel Arteta on if it's unfair he's punished for ref comments: " I think it’s good that were communicating. We all want to improve the game. To have that we have to have freedom of speech respectfully & in a constructive way. It’s good that they are talking. " []
— Gunners (@Gunnersc0m)
Специалистът разяснява и слуховете за интерес на Байерн към Такехиро Томиясу:

„ Наистина желая той да остане. Ценя го доста. Той е обичан и почитан от всички в клуба. Той е на равнището, от което се нуждаем, с цел да окаже въздействие върху тима. Той ще бъде с нас ”.

Mикел Артета взе отношение и към наказването на Евертън, където той игра 6 години като футболист:

„ Чувствам се доста обвързван с клуба. Това е доста сложен миг. Той слага клуба в доста сложни позиции. Те постоянно намират метод да се измъкнат. Ако има качество, което разказва този клуб, това е тяхната увереност и борбеност. Те ще се борят против всичко и аз им поисквам всичко най-хубаво ”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР