Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер заяви, че до момента няма

...
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер заяви, че до момента няма
Коментари Харесай

Венгер: Няма нищо конкретно около Санчес


Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер съобщи, че досега няма съответни предложения за звездата на отбора Алексис Санчес и още един път удостовери, че чака чилиецът да остане на "Емиратс" до края на сезона.

Вчера се появиха информации, че с изключение на Манчестър Сити, интерес към нападател демонстрира и Манчестър Юнайтед, като "червените дяволи" са подготвени да предложат 20 милиона паунда плюс Хенрих Мхитарян на "артилеристите". Венгер не даде никаква съответна информация на днешната си конференция, само че призна, че едно "наддаване" сред манчестърските грандове би било позитивно за клуба.

"Не мога да ви кажа ни към обстановката, няма нищо съответно. Не, че не желая да ви осведомявам, само че просто не желая да ви дам неверна информация. За момента няма нищо решено. Наддаване сред два клуба постоянно може да е в интерес на клуба, който продава, само че ние сме в такава обстановка. Продължавам да настоявам, че Санчес би трябвало да остане при нас до края на сезона, само че ще забележим какво ще стане", разяснява Венгер. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР