Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер очаква скоро задаващият непосилно темпо

...
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер очаква скоро задаващият непосилно темпо
Коментари Харесай

Венгер се цупи на паралела между Сити и Непобедимите

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер чака скоро задаващият непостижимо движение във Висшата лига отбор на Манчестър Сити да претърпи първите си разочарования през сезона. Французинът напълно не смята тимът на Хосеп Гуардиола за несломим.

Гюндоган нащрек: Твърде добре ни се получава в Сити

В предишния кръг от шампионата „ артилеристите” имаха късмет да потвърдят тезата на своя ментор, само че отстъпиха с 1:3. Това разреши на Сити да дръпне с 8 точки на върха. „ Гражданите” завоюваха 10 от първите си 11 мача от Премиършип, като приключиха наедно само с Евертън. Победата над Арсенал усили поредицата им поредни победи до 15 (на всички фронтове).

Пеп: Титла през януари? Не е реалистично

Не е чудно за какво мнозина чакат от Сити да повтори невероятното достижение на Арсенал от сезон 2003/2004, когато лондончани завоюваха купата на Англия в сезон, в който не позволиха нито една загуба в шампионата. „ Те са добър тим, само че не е като да нямат спиране”, настоя Венгер.

Де Брюин: Сити вкарва със затворени очи

„ Хората постоянно се пробват да предскажат какво ще се случи във футбола. Не настоявам, че знам по-добре от някой различен, само че доколкото ми е известно, единствено един тим е успявал да направи сходно постижение”, добави френският ментор.

В събота Арсенал, който изостава на 12 точки от водача Сити, приема Тотнъм в жежкото дерби на Северен Лондон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР