Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер е човекът на фокус в

...
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер е човекът на фокус в
Коментари Харесай

Венгер изравни знаменит рекорд на Сър Алекс

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер е индивидът на фокус в мача на своя отбор против Кристъл Палас в последното лондонско дерби на 2017 година В тази борба французинът изравни връх на популярния сър Алекс Фъргюсън.

Срещу "орлите " Венгер застана за 810-и път на скамейката на "артилеристите " в Премиършип. Единствено именитият шотландец има толкоз дуели в този формат на британския хайлайф.

Така, в случай че не бъде уволнен в дните до идващия мач на "топчиите ", Венгер ще усъвършенства това достижение. Следващият конфликт на лондончани е в неделя, 31 декември, против Уест Бромич Албиън.

Интересното е, че последният мач в кариерата на Сър Алекс беше точно против "дроздовете " и приключи при невероятния резултат 5:5. А дуелът идва точно на неговия 76-и рожден ден и по този начин той ще го посрещне с изпращането на върха му в историята.

Двамата с Венгер имаха дългогодишно съревнование, само че от 2013 година французинът остана един от дребното ветерани в Премиършип. Интересното е, че против Кристъл Палас се изправя против другия деец в специалността сега - 70-годишният Рой Ходжсън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР