Мениджърът на Антонио Конте е поискал от ръководството на клуба

...
Мениджърът на Антонио Конте е поискал от ръководството на клуба
Коментари Харесай

Конте: Ако сега дам трансферен списък на ръководството, той ще е много дълъг

Мениджърът на Антонио Конте е изискал от управлението на клуба повече финансови средства за селекцията, с цел да се трансформира отборът в сполучлив модел сходно на и да стартира постоянно да се конкурира за титли. Конте бе притеглен отпред на „ шпорите “ през предишния ноември с вярата да се класира в топ 4 и да вземе квота за присъединяване в Шампионската лига следващата година. Италианският експерт обаче към момента не е удостоверил дали ще остане в клуба и през идващия сезон.

Преди утрешното посещение на във Висшата лига Антонио Конте посочи способността на сътрудника си Юрген Клоп да преобразява тимовете си откакто е получил поддръжката на управлението и настоя, че парите са единствената гаранция за триумф. " Когато Юрген стартира да работи с, те бяха топ тим, само че не по метода, по който е сега – обединени и с треньор, който има значима роля, състав, който се резервира, огромни вложения и доста изхарчени пари на трансферния пазар “, разяснява Антонио Конте.

Antonio Conte says he would commit to Tottenham if he had the same conditions as Jurgen Klopp at Liverpool. Plus what it will take to turn Spurs into a major force (a clue: ££££)
— Jonathan Veal (@jonathandveal83)
" Те имаха опцията да напреднат и да доближат до идващото равнище. По мое мнение, това е много мъчно. За да се понижи разликата с сходен клуб, би трябвало да се похарчат много пари, с цел да се купят значими играчи. Това би трябвало да е ясно, другояче тази разлика не може да бъде понижена и очакванията постоянно ще са за знамение ", сподели още италианският треньор.

" Повтарям, че ние ще приключим сезона със единствено 15 футболисти и сега не мога да дам трансферен лист на управлението, тъй като той ще бъде доста, доста, доста дълъг. Разбирате ли? Моментът не е подобаващ за сходно нещо ", добави Конте.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР