Мениджърът на Антоан Стоянов - Виктор Кирков, разкри подробности за

...
Мениджърът на Антоан Стоянов - Виктор Кирков, разкри подробности за
Коментари Харесай

Мениджърът на Антоан Стоянов с подробности за трансфера му в Емполи

Мениджърът на Антоан Стоянов - Виктор Кирков, разкри детайлности за прехвърлянето на полузащитника от Левски в Емполи. Талантът ще играе една година като преотстъпен, като италианците имат право да го изплатят след края на сезона. Стоянов е бил цел номер 1 на Емполи за Примаверата, само че управлението на клуба ясно са му посочили, че виждат в негово лице предстоящ състезател на първия тим.

Ето какво написа Кирков във " Facebook ":

ФУТБОЛИСТИ МОЖЕ ДА съдебна експертиза ИЗГРАЖДАТ И В БЪЛГАРИЯ

" Преди 2 години отворих нова страница в професионалното си развиване и започнах дейно работа като футболен сътрудник. Първите играчи, с които подписах контракти, бяха три 16-годишни момчета от " Левски ", които неизвестно за какво, дружно с родителите си, се довериха на човек без опит в тази сфера. Понеже обичам честността, в никакъв случай не съм им обещавал, че ще им намеря мощни тимове в чужбина. Още преди да подпишем им споделих: " Моята работа не е да диря кой да ви вземе. Вие ще провокирате интереса на задграничните клубове с метода, по който се представяте на терена. Моята работа е да употребявам знанията и опита си, с цел да ви направя по-добри хора и по-добри футболисти ".
 Левски изпрати собствен младеж в Серия
Левски изпрати собствен младеж в Серия " А "

Антоан Стоянов ще укрепи Емполи

В началото на тази година трите момчета станаха пълнолетни и взеха независими решения да продължат професионалните си взаимоотношения с мен. Вчера един от тях мина в " Емполи ", а другите двама са твърди титуляри в първия тим на " Левски ". Трябва да се регистрира, че те имаха шанса да са в клуб, който беше заел верните хора за развиването на младите си гении, а в същото време възприе и политика да им дава път в мъжкия футбол.

Като цяло не съм последовател на прехвърлянията на български играчи в италианския футбол. Има задоволително емпирични доказателства, че това не е стъпка в вярната посока. Но, несъмнено, има и изключения. " Емполи " е един от двата локални клуба, които знаят по какъв начин да развиват млади играчи и имат смелостта след това да ги постановат в Серия А. Антоан беше трансферна цел номер 1 на " Емполи " за Примаверата в идния сезон, само че управлението на клуба ясно му сподели, че вижда в негово лице предстоящ състезател на първия тим. Вратите му към огромния европейски футбол наподобяват необятно отворени и познавайки го добре имам вяра, че той ще се възползва от дадения му късмет. Първата година Антоан ще играе като преотстъпен в " Емполи ", само че италианският клуб има алтернатива да го откупи след края на сезона от " Левски " и да го направи собствен състезател за нови 4 години. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР