Мениджърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, сравни Кубрат Пулев

...
Мениджърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, сравни Кубрат Пулев
Коментари Харесай

Хърн: Пулев е на нивото на Анди Руис, че и по-нагоре

Мениджърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, съпостави Кубрат Пулев с Анди Руис. Повод за това станаха рецензиите в английските медии, че Джошуа ще се бие със слаб боксьор и цената от съвсем 15 паунда за платено гледане по малкия екран е доста висока. Подобна бе платена от феновете и за първия мач на Ей Джей против Анди Руис.

“Вижте какво, обстановката с Пулев е същата, както при Анди Руис. Когато обявихме първия мач с Руис, аз бях тотално измъчван от всички, които споделяха, че този пердах не си коства. А Анди взе, че нокаутира Джошуа.
 Сега ви убеждавам, че Кубрат Пулев е на равнището на Анди Руис, а даже може да се каже, че е по-комплексен боксьор. Вместо да се бият пред 70 000 фенове на стадиона на Тотнъм, Джошуа и Пулен ще излязат пред най-малък брой феновете или изобщо няма да има аудитория. Губим доста пари и опциите ни са лимитирани. За това взехме решение да запазим висока цената на платеното телевизионно лъчение. Джошуа е най-голямото име в тежка категория и си заслужава парите. Мачът сред Джервонта Дейвис и Лео Санта Крус струваше 74,99 $, това по какъв начин ви се коства? Според мен феновете няма да желаят да пропуснат здрава борба като Джошуа - Пулев”, съобщи Еди Хърн, цитират от “Мач телеграф”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР