Мениджърът на английския Уест Хам Дейвид Мойс настоя, че тимът

...
Мениджърът на английския Уест Хам Дейвид Мойс настоя, че тимът
Коментари Харесай

Дейвид Мойс: Имаме още работа срещу АЕК

Мениджърът на британския Уест Хам Дейвид Мойс настоя, че отборът му към момента има работа за извършване преди реванша против АЕК Ларнака от осминафиналите на шампионата Лига на конференциите в четвъртък вечер. Уест Хям има задатък от два гола от първата среща в Кипър и ще преследва нов триумф откакто завоюва всичките си седем мача в конкуренцията досега.

„ Със сигурност имаме добра опция. Това е нещо, за което работихме съществено в последната година. Завършихме седми в шампионата, което ни донесе присъединяване в Лигата на конференциите и сега се любуваме на пътуванията в Европа и резултатите “, разяснява Мойс.

„ Но към момента имаме работа за извършване в четвъртък, с цел да сме сигурни, че сме изпълнили задачата си и сме достигнали до четвъртфиналите на европейски клубен шампионат за втора поредна година. Това е доста значимо за нас. Би било ужасно. Голямата цел е да стигнем до финала, само че няма да успеем, в случай че не сме съсредоточени в нашата работа “, добави Дейвид Мойс.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Мениджърът на Уест Хам удостовери, че голмайсторът от първия мач Михаил Антонио ще пропусне реванша в Лондон поради травма, както и Владимир Цоуфал.

„ Владимир към момента има проблем с крайници, а Мики Антнио има контузия на прасеца, която получи в Кипър през предходната седмица. Не мога да ви кажа по кое време ще се завърнат в игра “, изясни Мойс.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР