Мениджърът на Англия Гарет Саутгейт тепърва ще трябва да понесе

...
Мениджърът на Англия Гарет Саутгейт тепърва ще трябва да понесе
Коментари Харесай

Саутгейт след историческия резил: Вината е моя

Мениджърът на Англия Гарет Саутгейт занапред ще би трябвало да понесе доста рецензии след позорната загуба с 0:4 от в Лигата на нациите. Това е най-тежкото проваляне за отбора на личен терен от 1928 година, когато победи на “Уембли ” с 5:1. Англичаните обаче в никакъв случай не бяха губили с толкоз победен резултат вкъщи от противник отвън Британия.

“Тежка вечер. Отговорността е моя. В хода на мача направих промени в офанзивата, поради които започнахме да играем прекомерно намерено. Нося виновността за слабото ни показване във всички 4 мача. Опитах се да внеса баланс в тима, като дам късмет на някои от по-младите футболисти. Истината е, че и в двете срещи с не бяхме задоволително положителни и бяхме осъдени ”, разяснява Саутгейт.

1928 - England have lost a home match by 4+ goals for the first since March 1928, when they lost 5-1 to Scotland. Staggering.
— OptaJoe (@OptaJoe)
“Днес започнахме добре, само че първият гол ни лиши от нужната убеденост. След почивката създадохме няколко положения, само че получихме втори гол, който доста повлия на настроението ни. За младите това е скъп опит. Може би им разпоредих прекомерно огромна отговорност против мощен тим, какъвто е ”, продължи Саутгейт.

“Разбирам реакцията на почитателите. Най-важното е те да не стопират да ни поддържат. Младите ще стават все по-добри. Мое обвързване е да пазя футболистите, както и да давам отговор за резултатите ”, добави селекционерът на “трите лъва ”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР