Мениджърът на Англия Гарет Саутгейт повика още трима младоци в

...
Мениджърът на Англия Гарет Саутгейт повика още трима младоци в
Коментари Харесай

Саутгейт повика трима дебютанти за мача с Бразилия

Мениджърът на Англия Гарет Саутгейт повика още трима младоци в състава за контролата против Бразилия на " Уембли " във вторник.

Саутгейт, който даде късмет на петима играчи да дебютират при равенството 0:0 против Германия в друга инспекция в Лондон в петък, селектира вратаря Ангъс Гън, бранителя Люис Куук и нападателя Доминик Соланке да дуела против петкратните международни първенци.

Тримата бяха ангажирани в европейските квалификации за младежи до 21 години, като Соланке се разписа при успеха с 2:0 над Украйна като посетител в петък. 21-годишният Гън, който е благосъстоятелност на Манчестър Сити, само че играе чартърен във второразрядния Норич, е извикан за заместител на Джак Бътланд, който счупи пръст на ръката на подготовка по-рано през седмицата.

Куук от Борнемут и Соланке от Ливърпул, и двамата на по 20 години, пък се причислиха към напълно подмладения състав на Англия, от които поради контузии отпаднаха осем футболисти, в това число и бранителят Фил Джоунс, който напусна наложително терена след по-малко от половин час игра против Германия поради мускулен проблем на бедрото.

Хари Макгуайър, Рубен Лофтъс-Чийк и Тами Ейбрахам и влезлите като запаси Джо Гомес и Джак Корк дебютираха за островитяните против Бундестима, като играчите от стартовия състав имаха общо 101 мача за националния тим на Англия, което беше най-неопитният състав на отбора от 1980 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР