Мениджърът Франк Лампард призна, че воденият от него Челси има

...
Мениджърът Франк Лампард призна, че воденият от него Челси има
Коментари Харесай

Лампард: Имаме да извървим дълъг път докато стигнем Сити и Ливърпул

Мениджърът Франк Лампард призна, че воденият от него Челси има да извърви дълъг път, преди да доближи до постоянството на Манчестър Сити или първенеца Ливърпул. В сряда вечерта " сините " изгубиха лондонското дерби с Уест Хам с 2:3.

" Това нещо се случи на няколко пъти през сегашния сезон. Имахме шансове да съкратим задатъка на тимовете или даже да изпреварим някой. Това демонстрира тъкмо до къде сме стигнали в развиването. Остава ни свършим още много сложна работа. Всички се стремят към представянето на Манчестър Сити и Ливърпул. Това е по този начин, тъй като те демонстрират доста повече неизменност. Трябва да осъзнаем в каква тъкмо обстановка се намираме в борбата за местата, даващи право на присъединяване в Шампионската лига ", съобщи Лампард.

Специалистът призна, че напоследък Манчестър Юнайтед играе доста мощно, до момента в който Лестър и Уулвърхамптън също вършат доста първокласен сезон. Двата тима също вършат историческо показване във Висшата лига и имат действителни шансове да се класират в Шампионската лига.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР