Мениджърът Франк Лампард призна, че воденият от него Челси има

...
Мениджърът Франк Лампард призна, че воденият от него Челси има
Коментари Харесай

Лампард призна, че пред Челси има дълъг път преди да бъдат достигнати Ливърпул и Ман Сити

Мениджърът Франк Лампард призна, че воденият от него Челси има да извърви дълъг път преди да доближи до постоянството на Манчестър Сити или първенеца Ливърпул. В сряда вечерта " сините " изгубиха лондонското дерби с Уест Хам с 2:3.

" Това нещо се случи на няколко пъти през сегашния сезон. Имахме шансове да съкратим задатъка на тимовете или даже да изпреварим някой. Това демонстрира тъкмо до къде сме стигнали в развиването. Остава ни свършим още много сложна работа. Всички се стремят към представянето на Манчестър Сити и Ливърпул. Това е по този начин, тъй като те демонстрират доста повече неизменност. Трябва да осъзнаем в каква тъкмо обстановка се намираме в борбата за местата, даващи право на присъединяване в Шампионската лига ", съобщи Лампард.

Специалистът призна, че напоследък Манчестър Юнайтед играе доста мощно, до момента в който Лестър и Уулвърхамптън също вършат доста първокласен сезон. Двата тима също вършат историческо показване във Висшата лига и имат действителни шансове да се класират в Шампионската лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР