Мениджърът Джосеп Гуардиола обяви, че ще мисли за бъдещето си

...
Мениджърът Джосеп Гуардиола обяви, че ще мисли за бъдещето си
Коментари Харесай

Гуардиола ще мисли за бъдещето си след края на сезона

Мениджърът Джосеп Гуардиола разгласи, че ще мисли за бъдещето си в Манчестър Сити след края на сезона, само че също по този начин подсигурява, че в никакъв случай няма да съобщи клуба. Каталунецът, който пое Сити през 2016, има контракт до края на сезон 2022/2023.

" Не съм добър в това да мисля прекомерно напред в бъдещето ", съобщи Гуардиола, представен от организация Ройтерс. " Лично моето бъдеще постоянно е зависело от резултатите. Следващият ни мач е със и поради това съм концентриран върху него, а след края на сезона ще си направя равносметка. ми даде всичко, което съм желал, тъй че няма да предам клуба никога ".

Гуардиола преследва четвърта купа за последните пет години в Англия, като през този интервал той завоюва също по този начин четири пъти Купата на Лигата и един път Купата на ФА. В момента Сити е с 11 точки преднина на върха в британското състезание. " Продължих два пъти контракта си с Манчестър Сити и този случай също може да не бъде по-различен. Всичко зависи от това по какъв начин управлението прави оценка работата ми и по какъв начин се усещам аз. В деня, в който усетя, че към този момент няма какво да дам на Сити, ще напусна самичък ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР