Мениджърът Джосеп Гуардиола има уникален шанс да изведе своя Манчестър

...
Мениджърът Джосеп Гуардиола има уникален шанс да изведе своя Манчестър
Коментари Харесай

Гуардиола: Дали ще напусна при требъл? Питайте ме след това

Мениджърът Джосеп Гуардиола има неповторим късмет да изведе своя Манчестър Сити до требъл след следващ доста мощен сезон на “гражданите ”. Спечелването на купата в Премиър лийг наподобява несъмнено на 99%, а настрана тимът е на финали в Шампионската лига и ФА Къп.

В изявление за “Скай Спортс ” испанецът беше запитан дали повдигането и на трите трофея в този момент няма да го накара да напусне клуба, откакто към този момент ще е постигнал толкоз доста.

“Първо би трябвало да спечелим тези купи и чак по-късно може да ме попитате по какъв начин се усещам и какво мисля по този въпрос ”, отговори Пеп.

Той побърза да посочи, че триумфите в двата финала надалеч не са сигурни. Съперник в този за Купата на Англия на 3 юни ще бъде Манчестър Юнайтед, а седмица по-късно следва конфликтът с Интер в Истанбул.

“Казвате ли, че против нашия локален противник Манчестър Юн ще ни бъде елементарно? А какво ще се случи против италиански съперник, който не е считан за любимец? Мисля върху тези неща. Ако успеем, след това ще ви кажа (какво мисля - б.р.). ”

При победа над Челси в неделя Сити ще е първенец на Англия. Това може да стане факт още през днешния ден, в случай че Арсенал загуби от Нотингам Форест.
 Гуардиола: Тепърва идва най-трудното за Манчестър Сити Гуардиола: Тепърва идва най-трудното за Манчестър Сити
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР