Мениджърът Антонио Конте има пълна подкрепа от играчите, заяви вратарят

...
Мениджърът Антонио Конте има пълна подкрепа от играчите, заяви вратарят
Коментари Харесай

Куртоа се зарече: Готови сме да водим битка за Конте

Мениджърът Антонио Конте има цялостна поддръжка от играчите, съобщи вратарят на Челси - Тибо Куртоа. Белгийският национал добави, че не желае да се повтаря обстановката от преди две години, когато Жозе Моуриньо беше освободен след купа и едва начало на новия сезон. Сега италианският експерт е подложен пред това предизвикателство, откакто Челси не съумя да завоюва последните си три мача, преди да победи Уотфорд.

"Готови сме да водим борба за нашия треньор. Помня какво се случи преди две години и не беше изключително прелестно, тъй като в действителност не знаехме какво се случва, а просто се носеха някакви клюки в съблекалнята. Искаме да покажем, че сме твърдо зад Конте и мисля, че успеха над Уотфорд е положително начало. Иначе знаете какво щеше да се случи, в случай че не бяхме спечелили този мач ", сподели вратарят на лондончаните.

"Всеки управител следва свои лични правила. С Антонио упражняваме най-много тактически и сме удовлетворени от това. Миналата година бяхме първенци, а методите му бяха същите. Не виждам причина някой да се оплаква. Така наподобява като че ли не обичаме тренировките ", добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР