Мендеш предложил Роналдо и на Барселона Жорже Мендеш все по-усилено търси

...
Мендеш предложил Роналдо и на Барселона
Жорже Мендеш все по-усилено търси
Коментари Харесай

Къде ще продължи кариерата си Роналдо? -

Мендеш предложил Роналдо и на Барселона

Жорже Мендеш все по-усилено търси нов тим на Кристиано Роналдо. Португалският футболен сътрудник е предложил клиента си и на испанския гранд Барселона, написа „ AC “.

Роналдо желае да напусне „ Олд Трафорд “, защото Манчестър Юнайтед няма да играе в Шампионската лига идния сезон. Този факт самичък по себе си би заплашил именитото завещание на Кристиано в конкуренцията, в която сега той е топ реализатора със 140 попадения.

След като стана кристално ясно, че мегазвездата желае да си тръгне единствено година след завръщането си в „ театъра на фантазиите “, започнаха и спекулациите по отношение на отбора, в който ще продължи кариерата си.

Най-сериозните предполойения са свързани с британския Челси, за който се загатва, че новият американски притежател Тод Боели се пробва да притегли Кристиано на „ Стамфорд Бридж “.

Към днешна дата се загатва, че Мендеш е предложил Роналдо и на Барса. Който и от двата гранда да избере футболистът, би предал последователите или на Юнайтед, или на Реал Мадрид.

Друга допустима дестинация за 37-годишния състезател е немския исполин Байерн Мюнхен. Там може да се трансформира в заместител на полския нападател Робърт Левандовски, при изискване, че Лева убеди управлението на „ баварците “ да го продаде на Барселона.

Говори се и за евентуално събиране с Килиан Мбапе и Лионел Меси в Пари Сен Жермен. На „ Парк де Пренс “ обаче сменят модела с назначението на Луис Кампос за състезателен шеф, предстоящата треньорска рокада и поемането на клуба от Кристоф Галтие. Дори се спекулира със предпочитание на френския гранд да се раздели с Неймар и голямата му заплата, а отсега нататък тимът да се гради към играчи с една концепция по=малко его. Тази максима автоматизирано изключва Кристиано от сметките.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР