Менделсон по време на извънредно положение. Двама влюбени решиха да

...
Менделсон по време на извънредно положение. Двама влюбени решиха да
Коментари Харесай

Любов по време на пандемия: Как нашенци сключиха брак преди дни ВИДЕО

Менделсон по време на изключително състояние. Двама влюбени взеха решение да не се поддават на суматохата и да си кажат „ да”, макар вируса. За сватбата по време на пандемия споделя Владислава Тричкова за Нова тв.

Иво Ангелов и Гергана се срещат на 19 март 2015 година, на рожден ден на общ другар. „ Гери пристигна в последния миг. Бяхме на доста огромна маса и се оказа, че няма къде да седне и седна до мен. Точно 1 година, откакто се запознахме, заминахме за Рим и аз й предложих брак “, описа Иво.

Оттогава минават години. Никой не приказва за женитба допреди дни, когато към този момент пандемията е на разположение, а светът е изправен пред едно от най-големите провокации. „ Стоейки една вечер у дома и ние в изолираност след работен ден, говорихме си и си казахме: „ Дали пък да не вземем да се оженим, нещо хубаво да се случи “. За една минута го взехме решение “, споделят влюбените.

Датата е ясна - 19 март - тъкмо 5 години след запознанството и 4 след годежа. Така, за няколко дни, на двойката й се постанова да провежда женитба по време на изключително състояние. „ Беше малко мъчно. Никой не искаше да се среща с нас, всички по телефона “, описа Гергана Ангелова.

„ Обредните домове ти споделят какви документи да си оправиш. Но всеки желае това да става по телефона. На церемонията разрешиха да участват единствено кумовете ни “, показа брачният партньор й.

В деня на сватбата младоженците идват в последния миг. "Всичко завърши за 15 минути. Подписахме. Но по-забавното беше, когато дамата от обредния дом сподели: „ Ако желаете се целунете. Ако желаете, вие си преценете, не е наложително ". Целунахме се “, заключи Иво Ангелов.

Сега двамата възнамеряват и огромна женитба, само че след изключителното състояние. Меденият месец също ще изчака, до момента в който отмине пандемията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР