Мемориалният комплекс Създатели на българската държава“ се състезава в категорията

...
Мемориалният комплекс Създатели на българската държава“ се състезава в категорията
Коментари Харесай

Две номинации за Шумен в годишните награди за туризъм

Мемориалният комплекс „ Създатели на българската страна “ се състезава в категорията „ Туристическа атракция/обект и резистентност на инвестицията “ от четвъртото издание на годишните награди за туризъм. В гласуването на уеб страницата на Министерството на туризма паметникът се конкурира с още 15 туристически обекта от разнообразни градове на страната. Номинацията е самопризнание за напъните на общината да трансформира комплекса в привлекателна туристическа дестинация. 

Паметникът „ Създатели на българската страна “ е включен и в категорията „ Изборът на българите “. В нея може да се гласоподава и за други обекти, които се намират на територията на общината и региона - ИАР Шуменска цитадела, Томбул джамия, Мадарски конник, НИАР Плиска и НИАР Велики Преслав.

Гласуването се организира единствено по електронен път и продължава до 6 декември 2019 година. То ще дефинира носителите на призове в 16-те категории в състезанието. Всеки може да гласоподава онлайн за един участник в границите на една категория (отчита се едно гласоподаване от всеки IP адрес), като може да се поддържа претендент от всяка категория.

Наградите ще бъдат връчени на публична гала в София на 16 декември. Победителите в Годишните награди в туризма ще получат статуетка, изобразяваща признака на хубостта на България и запазената марка на състезанието – българската роза, направена от Димитър Германов особено за церемонията. /dnews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР