Мемориален турнир в памет на Румен Ненов ще се проведе

...
Мемориален турнир в памет на Румен Ненов ще се проведе
Коментари Харесай

Ботев/Враца/ организира футболен турнир в памет на легендарен вратар

Мемориален шампионат в памет на Румен Ненов ще се организира на 15 септември на изкуственото игрище в състезателен комплекс „ Христо Ботев” във Враца. Проявата е проведена от "Ботев " /Враца/ и фамилията на Румен Ненов. Тя се прави за първи път в памет на именития вратар. Състезанието ще бъде във формат футбол 7 за деца родени през 2008 година Участие са удостоверили тимовете на "Арес " /София/, ДФК „ Видин” и ФК „ Монтана”. За идващото издание ще се включат и столичните клубове, в които Румен Ненов е играл през кариерата си. "Ботев " /Враца/ ще взе участие с тима набор 2008 година, воден от Пламен Йорданов.
Синът на Румен Ненов – Юлиян, който е част от тима на "Ботев " /Враца/ в Първа лига ще награди участниците в конкуренцията.
Мениджър на шампионата е Петьо Ценов. Идеята е надпреварата да стане обичайно, като всяка година ще бъде за набор 2008, до момента в който тези деца минават през другите възрастови групи и формати.
„ Предвидили сме още три мемориални шампионата през идващите месеци. С тях ще почетем именития треньор Илия Панев. На 17 август 2019 година ще отбележим 90 години от рождението му, огромния нападател Илия Драгомиров – Линко и обичания от всички футболист и треньор Сашо Ангелов, който ни напусна в края на предходната година.”, обявиха от управлението на "Ботев " /Враца/.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР