Меморандумът с Gemcorp е опит за приватизация на цялата енергетика,

...
Меморандумът с Gemcorp е опит за приватизация на цялата енергетика,
Коментари Харесай

Десислава Трифонова, ГЕРБ: Меморандумът с Gemcorp е опит за приватизация на цялата енергетика

" Меморандумът с Gemcorp е опит за приватизация на цялата енергетика ", съобщи пред БТВ депутатът от ГЕРБ Десислава Трифонова.

По думите ѝ към момента не е ясно дали той е преустановен, защото никой не е виждал решението на Министерския съвет. Асен Василев се крие от депутатите, които чакат информация за контракта, разгласи, разгласи Трифонова.

Откритото съвещание на комисията за Gemcorp предишния петък се провали, тъй като министър председателят и министрите на финансите и енергетиката не се явиха на чуване.

Трифонова разяснява и Българската банка за развиване (ББР). По думите й в банката се случват тревожни неща. " В последната една година уставът е изменян 4 пъти. Текстът, обвързван с лимитите за заемите, е изменян 3 пъти. Следва да се знаят няколко неща във връзка с облагата и загубата на банката - за първото тримесечие заявената облага е куха облага - идва от преоценка на заеми и активи ", съобщи депутатът от ГЕРБ.

Спадът от приходите от лихви пък бил 47%. Тя разгласи още, че Валентин Михов, ръководител на Надзорния съвет на банката, е съществено обвързван с съветски капитали. Той е приключил в Русия, в доста влиятелен университет и е работил в " СберБанк ", посочи Трифонова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР