Меморандумът не е ултиматум, а начало на разговор. Това каза

...
Меморандумът не е ултиматум, а начало на разговор. Това каза
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Разделих се с доста илюзии, откакто влязох в политиката 

Меморандумът не е ултиматум, а начало на диалог. Това сподели в ефира на NOVA депутатът от ПП-ДБ Христо Петров, прочут като Ицо Хазарта. Той добави, че, в случай че някой има концепция по какъв начин по по-прозрачен метод да бъдат определени хората в регулаторите, от ПП-ДБ чакат да ги чуят.

" Регулаторите са овладени и не работят по метода, по който би трябвало. Всъщност това е действителната власт и аз дълго ги подценявах ", показва националният представител. " Предлагаме механизъм, по който да се изберат най-кадърните, най-читавите хора, с цел да правят работа. Политиците да се оттеглен и да не управляват тези регулатори ", акцентира Петров.

Той не скри, че симпатизира на Мария Габриел. " Бих се радвал да я слушам по-често да приказва със свои дума, а не с тези на водача на нейната партия ", добави депутатът.

Христо Петров разяснява и думите на съпредседателя на Движение за права и свободи Делян Пеевски, че еднообразно обича и Бойко Борисов, и Кирил Петков: " Много от нещата са игра за пред публиката. Аз съм се разделил с много от илюзиите си през последните две години, откогато съм в политиката ". По думите му доста от родните политици са по-големи артисти от звездите ни, приключили ВИТИЗ. Според Петров колкото повече Пеевски споделя, че харесва ПП-ДБ, толкоз повече доверието в обединението спада.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР