Меморандумът на ПП-ДБ съдържа текст, който казва, че ако не

...
Меморандумът на ПП-ДБ съдържа текст, който казва, че ако не
Коментари Харесай

ГЕРБ не иска да си делне държавата с ПП-ДБ


Меморандумът на ПП-ДБ съдържа текст, който споделя, че в случай че не се реализира единодушие по него ще се върви към избори 2 в 1. Има опит за напън и операция, само че не и опит за доброжелателно партньорство. Това съобщи депутатът и зам.-председател на парламентарната група на ГЕРБ Деница Сачева пред bTV за отхвърления меморандум на ПП-ДБ за ротацията.

Според нея регулаторите би трябвало да се попълнят от хора, които са политически неутрални специалисти. Не може да има политическо парцелиране 50:50 на страната, на правосъдната система, на службите, на регулаторите и на контролните органи, безапелационна бе Сачева. Цялата идея, която обвързва делкане и парцелиране, е недопустимо, разяснява тя.

Сачева добави още, че няма диалог по тази причина кои регулатори да бъдат взети от ГЕРБ. Разговорът би трябвало да бъде ориентиран към механизъм за разпределянето на регулаторите, настоя тя. Какво се случва и с Национална агенция за приходите, и с Агенция " Митници "? Защо би трябвало да се сливат в единна приходна организация, недоумява още Деница Сачева.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР