Меморандумът e в сила, дори има клауза за арбитраж. Това

...
Меморандумът e в сила, дори има клауза за арбитраж. Това
Коментари Харесай

Росен Христов: Меморандумът с Джемкорп е още в сила

Меморандумът e в действие, даже има уговорка за арбитраж. Това съобщи служебният министър на енергетиката във връзка тематиката за меморандума за 1 милиарда $ с " Джемкорп " и " Ай Пи 3 корпорейшън ". По-рано денем по тематиката конференция дадоха от ГЕРБ.

Според Христов не са били спазени никакви процедури по координиране, които са планувани за такива меморандуми. Нямало решение на Министерския съвет, а самият оригинал на контракта бил в чекмедже на чиновник на чиновник на министерството. Дори правната дирекция на ведомството била схванала от медиите за подписването му.  

В същия миг от „ Продължаваме Промяната “ обявиха, че меморандумът с „ Джемкорп “ е преустановен от дълго време и тематиката е затворена.

Служебният енергиен министър беше на посещаване на Водноелектрическа централа " Цанков камък ", където през седмицата  завърши сполучливо ремонта й. Той поздрави чиновниците, които са отстранили  комплицирана повреда. Той прикани " Да, България " да се извинят на чиновниците за всичките им мнения, че оборудването не се поддържало добре. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР