Мемоарите на принц Хари, които ще видят бял свят догодина,

...
Мемоарите на принц Хари, които ще видят бял свят догодина,
Коментари Харесай

Автобиографията на принц Хари ще разтърси кралското семейство

Мемоарите на принц Хари, които ще видят бял свят следващата година, ще издигнат завесата над " голямата болежка ", която той е почувствал през времето, в което беше част от кралското семейство , твърди кралският специалист Питър Хънт.

Експертът счита, че Хари, който в този момент живее в Съединени американски щати със брачната половинка си Меган Маркъл и двете им деца, е надълбоко смутен от метода, по който е напуснал кралското семейство. Той може също да разкрие остарели спорове с по-големия си брат, принц Уилям.

Кралският специалист Хънт твърди, че по никакъв метод не е допустимо връзките в фамилията да бъдат възобновени. Твърде мъчно е двамата братя още веднъж да построят изгорените мостове между тях поради " изцяло правдивия " роман за живота в Лондон, разказан в книгата на Хари.

По-рано тази година, които ще бъдат " финален доклад за прекарванията, приключенията, загубите и житейските уроци, които са му помогнали да се оформи като човек ".

Книгата ще излезе по рафтовете идната година, само че не е известно дали това ще стане преди или след платинения празник на кралицата през юни. Очаква се автобиографията също по този начин да разказва в детайли шока от гибелта на майка му – принцеса Даяна, която той загуби на доста ранна възраст.

Кралски специалисти разясниха, че книгата е провокирала " цунами от боязън " измежду придворните и членовете на кралското семейство.

Източник: БГНЕС
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР