Мемоарите на принц Хари, които ще видят бял свят догодина,

...
Мемоарите на принц Хари, които ще видят бял свят догодина,
Коментари Харесай

Страх тресе Бъкингам! Принц Хари готви най-свирепия удар за ...

Мемоарите на принц Хари, които ще видят бял свят следващата година, ще издигнат завесата над „ голямата болежка “, която той е почувствал през времето, в което беше част от кралското семейство. Това твърди кралският специалист Питър Хънт. Експертът счита, че херцогът на Съсекс е надълбоко смутен от метода, по който е напуснал кралското семейство.

Хари, който в този момент живее в Съединени американски щати със брачната половинка си Меган Маркъл, може също да разкрие остарели мемоари за неприятните си връзки с по-големия си брат, принц Уилям.

По време на изявлението си при Опра Уинфри Хари разкри, че връзката му с Маркъл е повлияла зле на връзката с бащата принц Чарлз.

Кралският специалист Хънт твърди, че по никакъв метод не е допустимо връзките в фамилията да бъдат възобновени. Твърде мъчно е двамата братя да върнат изгорените мостове между тях поради „ изцяло правдивия “ роман за живота в Лондон, разказан в книгата на Хари.

По-рано тази година принц Хари разгласи, че е написал записки, които ще бъдат „ финален доклад за прекарванията, приключенията, загубите и житейските уроци, които са му помогнали да се оформи като човек “.

Книгата ще излезе по рафтовете идната година, само че не е известно дали това ще стане преди или след платинения празник на кралицата през юни. Очаква се книгата също по този начин да разказва в детайли шокът от гибелта на майка му – принцеса Даяна, която той загуби на доста ранна възраст.

Кралски специалисти разясниха, че книгата е провокирала „ цунами от боязън “ измежду придворните и членовете на кралското семейство.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР