МЕМФИС, Тенеси (AP) — Мемфис беше на четвъртия ден от

...
МЕМФИС, Тенеси (AP) — Мемфис беше на четвъртия ден от
Коментари Харесай

Жителите на Мемфис са на четвъртия ден от известието за преваряване на водата, докато ледът удря Арканзас и Мисури

МЕМФИС, Тенеси (AP) — Мемфис беше на четвъртия ден от известието за изваряване на водата в понеделник, защото ремонтните екипи работи, с цел да поправи спукани тръби с вярата да облекчи напрежението, породен от седмица на температури под нулата, сняг и лед в този южен град.

Водоснабдителната компания на Мемфис издаде съвет в петък, че жителите на това град с повече от 600 000 души би трябвало да преварява водата, която има намерение да употребява за пиянство, миене на зъбите и подготвяне на храна. Това е по този начин, тъй като ниското налягане в системата и спиранията във водопроводите могат да разрешат на нездравословните бактерии да замърсят водоснабдяването.

Някои поданици изгубиха всички водоснабдителни услуги след зимни стихии, предизвикали минимум 75 смъртни случая в Съединени американски щати този месец, доста от които включват хипотермия или пътни произшествия. В Тенеси няколкото сантиметра сняг и извънредно ниските температури накараха управляващите в долината на Тенеси да помолят 10 милиона души в обслужвания регион да спестявам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР