МЕМФИС, Тенеси (AP) — Като звезден свидетел в процеса за

...
МЕМФИС, Тенеси (AP) — Като звезден свидетел в процеса за
Коментари Харесай

Ключов свидетел в процеса за убийството на Холи Бобо се отказва от показанията си, показват съдебните документи

МЕМФИС, Тенеси (AP) — Като звезден очевидец в процеса за убийството на Холи Бобо, Джейсън Отри приказва умерено, съвещателно метод, до момента в който деликатно жури го слушаше да пресъздава деня, в който отвлечената студентка по здравна сестра от Тенеси беше увита в одеяло, сложена в задната част на пикап, закарана до река и убита от негов другар.

Отри носеше бяла затворническа униформа и си поставяше очила, до момента в който разглеждаше селските карти по време на траялите часове показания за убийството на Бобо, 20-годишна жена, която изчезна от вкъщи си през 2011 година Останките на Бобо бяха открити повече повече от три години след солидно претършуване на гори, полета и ферми.

Осъден нарушител, изправен пред съществени обвинявания по случая, Отри даде графични показания против своя другар Закари Адамс, в това число детайлности за използването на опиати и отвличането на Бобо, обезчестяване и ликвидиране. Отри сподели на журито, че е служил като наблюдаващ, до момента в който Адамс простреля Бобо под мост...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР