МЕМФИС, Тенеси (AP) — Като звезден свидетел в процеса за

...
МЕМФИС, Тенеси (AP) — Като звезден свидетел в процеса за
Коментари Харесай

Ключов свидетел в процеса за убийството на Холи Бобо се отказва от показанията си, показват съдебните документи

МЕМФИС, Тенеси (AP) — Като звезден очевидец в процеса за убийството на Холи Бобо, Джейсън Отри приказва умерено, съвещателно метод, до момента в който деликатно жури го слушаше да пресъздава деня, в който отвлечената студентка по медицински сестри от Тенеси беше увита в одеяло, сложена в задната част на пикап, закарана до река и убита от негов другар.

Отри носеше бяла затворническа униформа и си поставяше очила, до момента в който гледаше селските карти по време на траялите часове показания за убийството на Бобо, 20-годишна жена, която изчезна от вкъщи си през 2011. Останките на Бобо са открити повече от три години след всеобщо претършуване на гори, ниви и ферми.

Осъден нарушител, изправен пред съществени обвинявания по делото, Отри даде графични показания против своя другар Закари Адамс, в това число детайлности за използването на опиати и отвличането, изнасилването и убийството на Бобо. Отри сподели на журито, че е служил като наблюдаващ, когато Адамс е прострелял Бобо под мост покрай р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР