МЕМФИС, Тенеси (AP) — Феновете на прочувствените звуци на Motown

...
МЕМФИС, Тенеси (AP) — Феновете на прочувствените звуци на Motown
Коментари Харесай

Музика от Stax Records на Memphis, Motown на Detroit, представена в онлайн шоу

МЕМФИС, Тенеси (AP) — Феновете на прочувствените звуци на Motown на Detroit и Stax Records на Memphis ще могат да се насладят на музика от двете марки в на същото място, в случай че гледат и слушат гратис, онлайн предаване поточно по време на месеца на черната история през февруари.

Започна регистрацията за „ Stax Meets Motown “, която включва музиканти от Stax Music Academy, свирещи шлагери от двете на авторитетните лейбъли за соул и R&B музика. Включва музикални осъществявания, преплетени със снимани сегменти, свързани с чернокожата история.

Шоуто включва песни от Stevie Wonder от Motown, Diana Ross и The Supremes, Marvis Gaye и Tammi Turrell и Jackson Five. Приносът на Стакс идва от Отис Рединг, Сам и Дейв, Руфъс Томас, Джони Тейлър и Бар-Кейс.

Презентацията, записана в историческата гимназия Букър Т. Вашингтон в Мемфис, е ориентирана към възпитаници, учители, юношески асоциации и други организации, „ с фокус върху групи, които нормално нямат достъп до изкуствата “, се споделя в съо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР