Мемфис Депай пристигна в Барселона. Нидерландецът - едно от летните

...
Мемфис Депай пристигна в Барселона. Нидерландецът - едно от летните
Коментари Харесай

Депай пристигна в Каталуния, премина медицински тестове

Мемфис Депай дойде в " Барселона ". Нидерландецът - едно от летните попълнения на каталунския гранд, посети за първи път клубната база. Крилото мина медицински прегледи и от на следващия ден ще стартира тренировки под управлението на Роналд Куман.

На кацане в Барселона Депай не скри ентусиазма от промяната на Лига 1 с Ла Лига: " Развълнуван съм от това ново премеждие. Надявам се да печеля доста титли тук, по тази причина и пристигнах в този популярен клуб. Страхотен ден! "

ya está en Barcelona!

— FC Barcelona (@FCBarcelona_es)

Депай дебаркира на " Камп Ноу " със свободен трансфер от френския " Олимпик " Лион. Договорът му с " Барселона " е до лятото на 2023 година Депай идва в каталунския гранд по особено предпочитание на треньора Роналд Куман.

" При него се развих в националния отбор, трансфорах се в основна фигура. Той ми гласоподава огромно доверие и ми оказа помощ, до момента в който се възстановявах от травма. Щастлив съм, че е тук и съм подготвен да се боря за него ", сподели Депай.

Ciutat Esportiva Joan Gamper

— FC Barcelona (@FCBarcelona_es)

През предишния сезон някогашният състезател на " Манчестър Юнайтед " означи 21 гола в 37 мача за " Олимпик " Лион.

" Харесва ми атакуващият футбол, да имам независимост на терена, да сътворяваме положения, да асистирам, да отбелязвам. Стилът на " Барселона " е съвършен за мен! ", съобщи нидерландският национал.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР